Print

Over mij - Laura

Leven vanuit innerlijke kracht, onvoorwaardelijke liefde, en dit te leven, te voelen, te beleven en te stralen vanuit lichtkracht zoals het Kosmische plan het oorspronkelijk bedoeld heeft, is mijn missie.

De zon is altijd mijn grote voorbeeld. Als kind al wilde ik iedereen verlichten en verwarmen. Ik ben sterk verbonden met Ra, de Egyptische Zonnegod. Vanuit de Maya-traditie ben ik Gele Zon, het in de wereld brengen van onvoorwaardelijke liefde. Als kind waren engelen en lichtmeesters al bij me .

Met mijn leven en mijn belevingen inspireer ik mensen door mezelf te zijn, met alles wat er is. Ik nodig mijn cliënten uit om dit ook te zijn en zichzelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Liefde is het grootste en zuiverste en meest helende dat er bestaat, en dit is het mooiste wat je aan jezelf kunt geven.

In mijn behandelingen, coaching, counseling, ga ik uit van het principe dat de mens op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, en spiritueel niveau een eenheid vormt. Vanuit mijn integriteit en passie weet ik mensen te inspireren en in  eigen kracht te brengen. Ik leer je om lief te zijn voor jezelf en te zijn wie je werkelijk bent: een mooi, volmaakt, heel, en compleet mens.

Ik breng alles samen in mijn behandelingen, van Acces Bars® voetlezen, voetreflexologie,, soul body fusion, reading, healing, ademhalingstechnieken, theta-healing, reiki, ascensie-healing, in beweging komen, koude training, meditatie, gezonde voeding, lymfe drainage, wandelen, in contact komen met je lichaam, geest en ziel.


Reiniging en opschonen, loslaten tot aan de essentie, staan hierin centraal. Mijn behandeling is een Reset, een nieuw begin, 
start of doorstart.

Investeer in Jezelf, voor Jezelf om in harmonie en allesomvattende liefde voor Jezelf te zijn en daardoor een voorbeeld te zijn voor de wereld om je heen!

Welke bijdrage mag ik voor jou zijn, voor nog meer bewustzijn, schoonheid, licht en liefde?

 opleidingen afgelopen 20 jaar:

Voetreflexologie, westers en oosterse wijze, Sportmassage, Intuïtieve massage, Reiki 1,2,en master, Hormoonfactor trainer, trainer Loopgroepen KNAU, Nordic walking trainer, Psycho-energetisch therapeut, Soul body fusion, Acces Bars, Foundation, voeding, Chinese geneeskunde basis jaar, Medische Basiskennis, Spirituele Anatomie, voetdiagnostici, Coaching ,Electro accupunctuur, Wim Hof basis advanced, Thetha beraming of light, Buteyko ademhaling basis.