Print

Voor jou - Dolfijnen ademhaling

In 1998 kwam ik met deze techniek in aanraking. Na mijn tweede inwijdingsgraad Reiki, kreeg ik contact met mijn spirituele gids, dit bleek een dolfijn te zijn. Door dit contact werd ik in verbinding gebracht met de ademhalingstechniek, Theta breating of Light, een dolfijnenademhalingstechniek. 

De techniek werd ontwikkeld mede door de  interactie met dolfijnen. Deze engelen van de oceanen verkeren in Theta staat van nature. Dit is een frequentie staat van rust en Moeder Aarde en de hogere dimensies verkeren in Theta-frequenties. In onze REM slaap komen we ook in de Theta frequentie. De droomstaat voor ons het waakbewustzijn van de dolfijnen.
De Theta staat is ook verbonden met het onderbewuste, waar stress, emoties verwerkt kunnen worden en nieuwe inzichten vorm kunnen krijgen.

Door deze ademhalingstechniek kun je toegang krijgen tot het cel geheugen van alle cellen en de oorspronkelijke blauwdruk. Hierdoor ontwaken de cellen en er worden verbindingen versterkt in het lichaam. Op diep niveau kan het lichaam geheeld worden. De Theta-staat brengt je naar de diepste staat van verandering en helpt om het onbewust opgeslagen op te lossen, te transformeren en te helen. In Theta staat gaat je ademhaling heel langzaam of stopt zelfs tijdelijk even. Het is een stille tijd, en hier vindt heling plaats, krijg je informatie, boodschappen van de dolfijnen, inzichten….